Πριν ταξιδέψουμε ενημερωνόμαστε!
 
Πριν μπεις στο πλοίο-αεροπλάνο:
 
 
Από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, δεν επιτρέπεται πλέον το self-test για τα ακτοπλοϊκά-αεροπορικά ταξίδια από την ηπειρωτική Ελλάδα προς τα νησιά. Όλοι οι ενήλικες επιβάτες σε αυτά τα δρομολόγια θα χρειαστεί να έχουν:
- Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή
- Πιστοποιητικό Ανάρρωσης (των τελευταίων 2-9 μηνών) ή
- Αρνητικό αποτέλεσμα σε Μοριακό PCR test (να έχει πραγματοποιηθεί 72 ώρες πριν το ταξίδι) ή
- Αρνητικό αποτέλεσμα σε Rapid test (να έχει πραγματοποιηθεί 48 ώρες πριν το ταξίδι)
Όσων αφορά τους ανήλικους από 12 έως 17 ετών, θα γίνεται αποδεκτό κάθε είδους test. Συμπεριλαμβανομένου και του self-test σε χρονικό περιθώριο 24 ωρών. Αυτό πρέπει να έχει δηλωθεί στην ιστοσελίδα https://self-testing.gov.gr ή στη Φόρμα Self-Test για τον COVID-19.
 
Σχετικά με τα ακτοπλοϊκά-αεροπορικά ταξίδια μεταξύ νησιών, ένα self test τις τελευταίες 24 ώρες είναι υποχρεωτικό και πρέπει να δηλώνεται στην ιστοσελίδα https://self-testing.gov.gr ή στη Φόρμα Self-Test για τον COVID-19.
 
Στα μέτρα δεν περιλαμβάνονται τα νησιά Εύβοια, Λευκάδα και Σαλαμίνα.
 
Τέλος, όλοι οι ταξιδιώτες πρέπει να συμπληρώσουν το Έντυπο Δήλωσης Υγείας πριν την επιβίβαση τους στο πλοίο-αεροπλάνο. Παρακαλείσθε να συμπληρώσετε τη Φόρμα Προεπιβίβασης και να την παραδώσετε στο πλήρωμα κατά τη διαδικασία επιβίβασης ή να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό έντυπο εδώ
 
Κατά την επιστροφή από τα νησιά:
συνιστάται διεξαγωγή self-test για τους επιβάτες άνω των 12 ετών.
 
📍 Πέρα Γυαλός, Αστυπάλαια
T: (+30) 22430 61571-2 Κ: (+30) 694 5431485
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
#𝗔𝘀𝘁𝘆𝗽𝗮𝗹𝗲𝗮𝗧𝗼𝘂𝗿𝘀 🔝🧿
#travelgreece #aegeanlikenoother #Αστυπάλαια #ButterflyIsland #Greece #greekislands #Astypalaia #visitgreece #landofthegods #astypaleatransfer #travelagency #shippingagency #yachting #yachtlife #yachtbroker 👉#staysafe #stayhealthy‼️
 

english

travel

Αεροπορικά Εισιτήρια

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Υachting

Γάμος

Διαμονή

facebook

instagram

Επικοινωνία

Νέα δρομολόγια για την Αστυπάλαια, χειμερινής περιόδου 2017-2018.