Η πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας έφτασε!


Βρήκατε το έτερο σας ήμισυ και αποφασίσατε να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας μαζί του.

Τέλεια!

Για την ημέρα του γάμου σας επιθυμείτε, επίσης, να είναι όλα Τέλεια, Υπέροχα, Ονειρεμένα, Μαγευτικά, Αξέχαστα… Παράλληλα, θέλετε να δώσετε στο γάμο σας το δικό σας ξεχωριστό στυλ, να είναι παραδοσιακός ή μοντέρνος ή λίγο και από τα δύο, να μην είναι ένας συνηθισμένος γάμος αλλά να έχει μια νότα πρωτοτυπίας, κοκ.
Στο σημείο αυτό εμφανιζόμαστε εμείς! Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες για εσάς αλλά και να εκπληρώσουμε τις πιο απαιτητικές σας επιθυμίες. Για όλες εκείνες όμως που ακόμη δεν έχουν προγραμματίσει τον γάμο τους ή που έχουν μόλις μπει αυτό τον καιρό στην διαδικασία της οργάνωσής του, θα προτείναμε να επιλέξουν με κλειστά τα μάτια να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους στην Αστυπάλαια !

Οι λόγοι; Πολλοί!

Πρώτον γιατί το καλοκαίρι είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου για ξέφρενα γλέντια.
Δεύτερον, γιατί η θάλασσα αποπνέει μια μαγική αύρα που πάντα μας γεμίζει ενέργεια, θετική ενέργεια!
Τρίτον, γιατί το καλύτερο μέρος που θα μπορούσε να ταιριάζει τόσο πολύ με την διάθεσή μας είναι το λευκό των σπιτιών και της αλμύρας.
Τέταρτον, γιατί όπως και να το κάνουμε στα νησιά μπορείς πολύ εύκολα να ακολουθήσεις κατά γράμμα τα αμέτρητα γαμήλια έθιμα που έχουν οι
ντόπιοι, και -πιστέψτε μας- δίνουν άλλη νότα στον γάμο!

Θα μπορούσαμε να βρούμε χίλιους λόγους για να οργανώσετε τον γάμο σας στην Αστυπαλαια.

Το Astypalea Tours μπορεί να αναλάβει όλες τις λεπτομέρειες για να μείνει πάντα χαραγμένη στην μνήμη σας η μέρα του γάμου σας.
Αφήστε σε εμάς την διοργάνωση του Αστυπαλίτικου γάμου, την διαμονή και την μεταφορά προς και από την Αστυπάλαια, των καλεσμένων και την δική σας, τη Βιντεοσκόπηση, Φωτογράφιση, τη Δεξίωση, την Διακόσμηση, την Μουσική Κάλυψη (DJ), Ζωντανή ορχήστρα και τα Κομμωτήρια.

english

travel

Αεροπορικά Εισιτήρια

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Υachting

Γάμος

Διαμονή

facebook

instagram

Επικοινωνία

Νέα δρομολόγια για την Αστυπάλαια, χειμερινής περιόδου 2017-2018.